Производители :

Замрзнувачи

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Верикален замрзнувач  Енергетска класа: А+  Нето зафатнина 62 литири  Проѕирни фиоки:3 Ф.....

0

Енергетска класа: А+ Бруто зафатнина: 210L Нето зафатнина: 182L 6 проѕирни фиоки;  Фиоки.....

Хоризонтален замрзнувач Gorenje FH330W

15.350ден Без данок: 15.350ден
0

Технички карактеристики Енергетска класа: А Климатска класа: SN, ST, N, T 1 компрес.....

Хоризонтален замрзнувач Gorenje FH400W

16.450ден Без данок: 16.450ден
0

Технички карактеристики Енергетска класа: А Климатска класа: SN, ST, N, T 1 компрес.....