Производители :

Фрижидери

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
Sale Фрижидер VOX KS 1100 Quick View

Фрижидер VOX KS 1100

8.490ден 7.490ден Без данок: 7.490ден
0

Фрижидер со комора Автоматско одмрзнување Енергетска класа: А+ Бруто зафатнина: 92 литри Нето за.....

Фрижидер GORENJE RF 4141 ANW

13.990ден Без данок: 13.990ден
0

Енергетска класа: A+ Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата Боја: Бела боја Климатска кл.....

Фрижидер GORENJE RF 6275 W

16.900ден Без данок: 16.900ден
0

Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm Отвoрање на врата: Лево/десно отворање .....

Фрижидер GORENJE RK 6191 AW

20.700ден Без данок: 20.700ден
0

Комбиниран фрижидер со фиоки Линија:Essential линија Категорија на разладувачки апарат: Комбинир.....

Фрижидер GORENJE RK 6191 АX

22.700ден Без данок: 22.700ден
0

Комбиниран фрижидер со фиоки Линија:Essential линија Категорија на разладувачки апарат: Комбинир.....

Фрижидер VOX KG 2500 S

11.990ден Без данок: 11.990ден
0

Тип фрижидер: само одмрзнувачки фрижидер со комора Енергетска класа A+ Капацитет : 187/40 l Димен.....

Фрижидер VOX KG 2550

10.990ден Без данок: 10.990ден
0

Тип фрижидер комбиниран фрижидер со горна комора Енергетска класа A+ Капацитет (бруто/нето) 216/21.....

Фрижидер VOX KG 2600-Црн

13.390ден Без данок: 13.390ден
0

Фрижидер со замрзнувач Енергетска класа: А+ Бруто зафатнина 238 литри Нето зафатнина 227 литри (1.....

Фрижидер VOX KK 3200

15.490ден Без данок: 15.490ден
0

Фрижидер со замрзнувач Енергетска класа: А+ Нето зафатнина 239 литри (172 литри капацитет на фрижи.....

Фрижидер VOX KK 3501

18.490ден Без данок: 18.490ден
0

Енергетска класа А + Капацитет:318 Бруто капацитет 228l Нето капацитет 90l Висина 185 см Дименз.....

Фрижидер VOX KK 3501 S

19.490ден Без данок: 19.490ден
0

Енергетска класа А + Капацитет:318 Бруто капацитет 228l Нето капацитет 90l Висина 185 см Дименз.....

Фрижидер VOX KS 2800W

11.990ден Без данок: 11.990ден
0

Тип фрижидер: cамо одмрзнувачки фрижидер Енергетска класа: A Капацитет (бруто/нето): 250l Анти-ба.....