Производители :

Надворешни хард дискови

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Надворешен хард диск WD My Cloud 3TB

11.800ден Без данок: 11.800ден
0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 3000 Интерфејс LAN Бафер [МБ] 64 Формат 3,5" Број .....

Надворешен хард диск WD My Cloud 4TB

12.200ден Без данок: 12.200ден
0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 4000 Интерфејс LAN Бафер [МБ] 64 Формат 3,5" Број .....

Надворешен хард-диск WD Elements Portable 2TB

6.300ден Без данок: 6.300ден
0

Капацитет [ГБ] 2000 Интерфејс USB 3.0 Бафер [МБ] 8 Формат 2,5" Број на вртежи [рпм] 5.400 Време на п.....

0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 1000 Интерфе.....

0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 2 TB Интерфе.....

0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 2 TB Интерфе.....

0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 1 TB Интерфе.....

Надворешен хард диск WD My Cloud 6 TB

18.200ден Без данок: 18.200ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 6000 Интерфе.....

Надворешен хард диск WD My Passport Black 1TB

4.800ден Без данок: 4.800ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 1 TB Интерфе.....