Производители :

Надворешни хард дискови

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Надворешен хард диск WD My Cloud 3TB

11.800ден Без данок: 11.800ден
0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 3000 Интерфејс LAN Бафер [МБ] 64 Формат 3,5" Број .....

Надворешен хард диск WD My Cloud 4TB

12.200ден Без данок: 12.200ден
0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 4000 Интерфејс LAN Бафер [МБ] 64 Формат 3,5" Број .....

Надворешен хард диск WD My Book 3TB

9.200ден Без данок: 9.200ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 3 TB Интерфе.....

Надворешен хард диск WD My Cloud™ 2 TB

9.600ден Без данок: 9.600ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 2000 Интерфе.....