Производители :

Брендирани сервери

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Спецификација Основни карактеристики Излезна моќност [В] 1980 .....

Сервер HP MicroServer Gen8 G1610T 1x4GB 3.5" SATA

13.700ден Без данок: 13.700ден
0

Спецификација Основни карактеристики CPU Intel Celeron G1610T Dual-Core.....

Сервер SRV HP ML10 Gen9 E3-1225v5; 837829-421

33.720ден Без данок: 33.720ден
0

Спецификација Основни карактеристики CPU Intel Xeon Quad Core E3-1225v5.....

Сервер SRV HP ML10 Gen9 G4400; 837826-421

20.820ден Без данок: 20.820ден
0

Спецификација Основни карактеристики CPU Intel Pentium G4400 3,30GHz .....

Сервер SRV HP ML30 Gen9 E3-1220v5 1x8GB 2x1TB 3.5" SATA

45.750ден Без данок: 45.750ден
0

Спецификација Основни карактеристики CPU Intel Xeon Quad Core E3-1220v5.....