Производители :

Брендирани принтери и скенери

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
Sale Принтер Lexmark MS317DN Quick View

Принтер Lexmark MS317DN

4.500ден 3.799ден Без данок: 3.799ден
0

Овој продукт има гаранција од 12 месеци! Големина на медиум: A4 Брзина на печатење А4: 33ppm .....

Sale Принтер Lexmark MS415dn Quick View

Принтер Lexmark MS415dn

12.890ден 10.899ден Без данок: 10.899ден
0

Гаранција 12 месеци. Media size: A4 Print speed A4: 40ppm Duty cycle: 100000pgs Processor: 8.....

Sale Принтер MLJ HP M402dne Quick View

Принтер MLJ HP M402dne

15.499ден 14.199ден Без данок: 14.199ден
0

Спецификација Основни карактеристики Брзина на испис А4 [стр/мин] 38 .....

Принтер Xerox Laser Mono Phaser 3020

3.499ден Без данок: 3.499ден
0

Гаранцијата за овој производ е 12 месеци! Големина на медиум: A4 Брзина на печатење А4: 20ppm .....

Sale Принтер XEROX Phaser 3160N Quick View

Принтер XEROX Phaser 3160N

7.750ден 6.200ден Без данок: 6.200ден
0

Гаранција 12 месеци. Media size: A4 Print speed A4: 24ppm Duty cycle: 15000pgs Processor: 360M.....

Принтер XEROX WorkCentre 3025BI

6.299ден Без данок: 6.299ден
0

Гаранција 12 месеци. Големина на медиум: A4 Брзина на печатење А4: 20ppm Максимален месечен кап.....

Принтер XEROX WorkCentre 3215NI

11.700ден Без данок: 11.700ден
0

Гаранција 12 месеци. Media size: A4 Print speed A4: 26ppm Duty cycle: 30000pgs Processor: 600M.....

Sale Принтер XEROX WorkCentre 3225DNI Quick View

Принтер XEROX WorkCentre 3225DNI

13.470ден 11.990ден Без данок: 11.990ден
0

Гаранција 12 месеци. Големина на медиум: A4 Брзина на печатење А4: 28ppm Максимален месечен.....

Скенер CANON LIDE 120

4.700ден Без данок: 4.700ден
0

Спецификација Основни карактеристики Тип на скенер flatbed .....

Скенер CANON LIDE 220

5.200ден Без данок: 5.200ден
0

Спецификација Основни карактеристики Тип на скенер flatbed .....