Производители :

Десктоп компјутери и монитори

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Десктоп компјутер MSGW Home i159

20.830ден Без данок: 20.830ден
0

Основни карактеристики OS Free DOS CPU BRAND Intel CP.....

Десктоп компјутер MSGW Home i174

15.900ден Без данок: 15.900ден
0

Спецификација Основни карактеристики OS Free DOS CPU бранд .....

0

Спецификација Основни карактеристики OS Free DOS CPU brand .....

0

Спецификација Основни карактеристики OS Free DOS CPU brand .....

МОНИТОР 19" AOC E970SWN

4.220ден Без данок: 4.220ден
0

Основни карактеристики Дијагонала 18,5'' Формат на екран 16:9 .....

Монитор 24 AOC I2481FXH

9.899ден Без данок: 9.899ден
0

Спецификација Основни карактеристики Дијагонала 23,8" Форма.....

Персонален компјутер PC HP 400PD G3 MT, T4R78EA

31.680ден Без данок: 31.680ден
0

Спецификација Основни карактеристики OS Free DOS CPU Brand .....