Производители :

Брендирани сервери

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Спецификација Основни карактеристики Излезна моќност [В] 1980 .....

Лиценца за сервер HP WINDOWS FOUNDATION 2012 R2

12.568ден Без данок: 12.568ден
0

Опис на артиклот Нова верзија на оперативниот систем Windows Server 2012, наменета за малите прет.....

Лиценца за сервер HP WINDOWS STANDARD 2012 R2

46.139ден Без данок: 46.139ден
0

Опис на артиклот Windows Server Standard Licence 2012 Р2 Хард диск 32 GB, квантитет за лиценцата.....

Сервер HP MicroServer Gen8 G1610T 1x4GB 3.5" SATA

13.700ден Без данок: 13.700ден
0

Спецификација Основни карактеристики CPU Intel Celeron G1610T Dual-Core.....

Сервер SRV HP ML10 Gen9 E3-1225v5; 837829-421

33.720ден Без данок: 33.720ден
0

Спецификација Основни карактеристики CPU Intel Xeon Quad Core E3-1225v5.....

Сервер SRV HP ML10 Gen9 G4400; 837826-421

20.799ден Без данок: 20.799ден
0

Спецификација Основни карактеристики CPU Intel Pentium G4400 3,30GHz .....

Сервер SRV HP ML30 Gen9 E3-1220v5 1x8GB 2x1TB 3.5" SATA

45.750ден Без данок: 45.750ден
0

Спецификација Основни карактеристики CPU Intel Xeon Quad Core E3-1220v5.....