Производители :

Бизнис понуда и канцелариска опрема

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Фото хартија и кертриџ CANON KP108IN

2.650ден Без данок: 2.650ден
0

Опис на артиклот Фото хартија CANON KP108IN��+ Ink Cartridge, 10 kc 15 cm, 108 листови, 240 g/m2 .....

Читач на бар кодови MS META Laser Scanner

2.000ден Без данок: 2.000ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид рачен Технологија л.....