Производители :

Бизнис понуда и канцелариска опрема

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

SSD уред WD Blue 250GB

6.900ден Без данок: 6.900ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 250 GB Велич.....

SSD уред WD Blue 500GB

10.700ден Без данок: 10.700ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 500 Величина.....

UPS Emerson (Liebert itON) 2000VA/1200W LI32151CT20

13.500ден Без данок: 13.500ден
0

Доверлив UPC дизајниран за заштита на десктоп компјутери и друга IT опрема. Автоматската регулација .....

USB светло LED MSI

98ден Без данок: 98ден
0

Спецификација Основни карактеристики Опис Влез: DC 5V, напојување: USB .....

0

Спецификација Основни карактеристики Димензиии на платното [цм] 188x205.....

Адаптер за NoteBook лаптоп MSI NB COOL AC 90 SLIM

1.350ден Без данок: 1.350ден
0

Спецификација Останати карактеристики Компатибилност 8 универзални прик.....

0

Адаптер за вградување на ХДД 2.5˝ во 3.5˝ Спецификација .....

Батерии PANASONIC LR03EPS/4BP

140ден Без данок: 140ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид Alkaline Големина .....

0

Спецификација Основни карактеристики Вид Alkaline Големина .....