Производители :

Бизнис понуда и канцелариска опрема

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
Sale Принтер Lexmark MS415dn Quick View

Принтер Lexmark MS415dn

12.890ден 10.899ден Без данок: 10.899ден
0

Гаранција 12 месеци. Media size: A4 Print speed A4: 40ppm Duty cycle: 100000pgs Processor: 8.....

Sale Принтер MLJ HP M402dne Quick View

Принтер MLJ HP M402dne

15.499ден 14.199ден Без данок: 14.199ден
0

Спецификација Основни карактеристики Брзина на испис А4 [стр/мин] 38 .....

Принтер Xerox Laser Mono Phaser 3020

3.499ден Без данок: 3.499ден
0

Гаранцијата за овој производ е 12 месеци! Големина на медиум: A4 Брзина на печатење А4: 20ppm .....

Sale Принтер XEROX Phaser 3160N Quick View

Принтер XEROX Phaser 3160N

7.750ден 6.200ден Без данок: 6.200ден
0

Гаранција 12 месеци. Media size: A4 Print speed A4: 24ppm Duty cycle: 15000pgs Processor: 360M.....

Принтер XEROX WorkCentre 3025BI

6.299ден Без данок: 6.299ден
0

Гаранција 12 месеци. Големина на медиум: A4 Брзина на печатење А4: 20ppm Максимален месечен кап.....

Sale Принтер XEROX WorkCentre 3215NI Quick View

Принтер XEROX WorkCentre 3215NI

11.700ден 10.499ден Без данок: 10.499ден
0

Гаранција 12 месеци. Media size: A4 Print speed A4: 26ppm Duty cycle: 30000pgs Processor: 600M.....

Sale Принтер XEROX WorkCentre 3225DNI Quick View

Принтер XEROX WorkCentre 3225DNI

13.470ден 11.990ден Без данок: 11.990ден
0

Гаранција 12 месеци. Големина на медиум: A4 Брзина на печатење А4: 28ppm Максимален месечен.....

Сервер SRV HP ML30 Gen9 E3-1220v5 1x8GB 2x1TB 3.5" SATA

50.700ден Без данок: 50.700ден
0

Спецификација Основни карактеристики CPU Intel Xeon Quad Core E3-1220v5.....

Sale Сет од глувче и тастатура MSI HARMONY US - Бежичен Quick View
0

Спецификација Основни карактеристики Техногија бежична RF О.....

Sale Скенер CANON LIDE 120 Quick View

Скенер CANON LIDE 120

4.700ден 3.799ден Без данок: 3.799ден
0

Спецификација Основни карактеристики Тип на скенер flatbed .....

Скенер CANON LIDE 220

5.200ден Без данок: 5.200ден
0

Спецификација Основни карактеристики Тип на скенер flatbed .....

Тест А4

9ден Без данок: 9ден
0

Топ хартија за печатење А4 .....

Тонер HP CE255A MS - Заменски тонер за HP

1.230ден Без данок: 1.230ден
0

Спецификација Основни карактеристики Тип Тонер Боја Црн.....

Sale Тонер HP Q2612A/FX-10 MS - Заменски тонер за HP Quick View

Тонер HP Q2612A/FX-10 MS - Заменски тонер за HP

680ден 499ден Без данок: 499ден
0

Спецификација Основни карактеристики Тип Тонер Боја Црн.....

0

Спецификација Основни карактеристики Тип Тонер Боја Црн.....

Sale Тонер TON HP CB435A MS S - Заменски тонер за HP Quick View

Тонер TON HP CB435A MS S - Заменски тонер за HP

750ден 599ден Без данок: 599ден
0

Спецификација � Основни карактеристики Тип Тонер Боја Црн.....

Sale Тонер TON HP CE278A MS - Заменски тонер за HP Quick View

Тонер TON HP CE278A MS - Заменски тонер за HP

710ден 539ден Без данок: 539ден
0

Спецификација Основни карактеристики Тип Тонер Боја Црн.....

Sale Уред CyberPower 600VA/360W BU600E Quick View

Уред CyberPower 600VA/360W BU600E

3.250ден 2.849ден Без данок: 2.849ден
0

Идеален уред за заштита на помали електронски уреди наменето за мали бизниси и куќи. Содржи�3 ш.....

Фото хартија и кертриџ CANON KP108IN

2.650ден Без данок: 2.650ден
0

Опис на артиклот Фото хартија CANON KP108IN��+ Ink Cartridge, 10 kc 15 cm, 108 листови, 240 g/m2 .....

Sale Читач на бар кодови MS META Laser Scanner Quick View

Читач на бар кодови MS META Laser Scanner

2.000ден 1.599ден Без данок: 1.599ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид рачен Технологија л.....