Производители :

Бизнис понуда и канцелариска опрема

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Безжичен телефон PANASONIC KX-TG1611FXH

1.350ден Без данок: 1.350ден
0

Основни карактеристики Тип безжичен Карактеристики Caller ID Именик LCD екран Ограничување / забрана.....

Надворешен хард диск WD My Cloud 4TB

11.200ден Без данок: 11.200ден
0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 4000 Интерфејс LAN Бафер [МБ] 64 Формат 3,5" Број .....

Надворешен хард-диск WD Elements Portable 2TB

5.900ден Без данок: 5.900ден
0

Капацитет [GB] 2000 Интерфејс USB 3.0 Buffer [MB] 8 Формат 2,5" Број на вртежи [rpm].....

0

Спецификација Основни карактеристики Маус бежичен RF Сензор.....

Бежичен полнач MSI SENSOR- Портокалов

950ден Без данок: 950ден
0

Спецификација Основни карактеристики Тип бежичен Влезен напон [В.....

Бежичен телефон PANASONIC KX-TGB210FXB Црн

1.450ден Без данок: 1.450ден
0

Спецификација Основни карактеристики Тип Бежичен Карактерис.....

Внатрешен хард диск HDD WD 20PURXHDD INT WD 20PURX

5.000ден Без данок: 5.000ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 2000 Интерфе.....

Десктоп компјутер MSGW Home i174

15.900ден Без данок: 15.900ден
0

Спецификација Основни карактеристики OS Free DOS CPU бранд .....

Дискови BR TRX 25GB 4X PRINTABLE CAKE 10

480ден Без данок: 480ден
0

Блу реј дисковите нудат и до пет пати поголем капацитет за снимање на податоци, отк.....