Производители :

Дронови и додатоци

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

HD КАМЕРА за CX-40/50 дрон

1.533ден Без данок: 1.533ден
0

Резерва камера за дрон. HD резолуција. 720p (1280 x 720), 4GB microSD картица. Фотографирањe + снима.....

VGA камера MSI за дрон

943ден Без данок: 943ден
0

Резерва камера за дрон. VGA резолуција. 480p (720 х 480), 4ГБ микро СД картичка. Фотографирање + сни.....

Дрон MSI MS CX-40

2.790ден Без данок: 2.790ден
0

Бренд  MS Industrial Тип производ Дрон Максималнен агол на вртење (°/s.....

Дрон MSI MS CX-50

2.005ден Без данок: 2.005ден
0

Бренд � MS Industrial Тип производ Дрон Максималнен агол на вртење (°/.....

Дрон MSI MS SKY PHANTOM

4.100ден Без данок: 4.100ден
0

Спецификација Основни карактеристики Максимален агол на свртување  (°/с) .....