Производители :

Ласерски принтери

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Ласерски принтер CANON LBP6030B

4.489ден Без данок: 4.489ден
0

Основни карактеристики Брзина на испис А4 [стр/мин] 18 Време на испис на првата страна [с] 7,8.....

Ласерски принтер CLJ HP M251n

12.915ден Без данок: 12.915ден
0

Основни карактеристики Брзина на испис - Ц/Б [стр/мин] 14 Брзина на испис - боја [стр/мин] 8 .....

Ласерски принтер HP Pro M201dw

11.969ден Без данок: 11.969ден
0

Брзина на испис А4 [стр/мин] 26 Време на испис на првата страна [с] 8 Резолуција на испис [дпи.....

Ласерски принтер XEROX Phaser 3020BI

2.729ден Без данок: 2.729ден
0

Основни карактеристики Брзина на испис А4 [стр/мин] 20 Време на испис на првата страна [с] 8,5.....

Моноласерски принтер SM SL-M2625

5.039ден Без данок: 5.039ден
0

Основни карактеристики Брзина на испис А4 [стр/мин] 26 Време на испис на првата страна [с] 8,5 .....

Принтер Samsung SL-M2022W

4.829ден Без данок: 4.829ден
0

Основни карактеристики Брзина на испис А4 [стр/мин] 20 Време на испис на првата страна [с] 8,5.....

Принтер Samsung SL-M3325ND

8.399ден Без данок: 8.399ден
0

33 стр/мин , прва страница за помалку од 6.5 секунди,   2фиоки двострано печатење , 128 МБ.....

Ласерски принтер MLJ HP P1102

6.586ден Без данок: 6.586ден
0

Основни карактеристики Брзина на испис А4 [стр/мин] 18 Време на испис.....