Производители :

Ладење и греење

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Kлима уред Инвертер PANASONIC RE12QKE CU

43.990ден Без данок: 43.990ден
0

Основни карактеристики: Капацитет на ладење [кВ] 3,5 Капацитет на греење [кВ] 4,25 Еколошки плин .....

Vivax Cool Mobile ACP-09PT25AEC

16.469ден Без данок: 16.469ден
0

Капацитет на ладење [W] 2600 Капацитет на греење [W] 1400 Разладен медиум R410A Класа на ен.....

Vivax Cool Mobile ACP-09PT25AEH

16.900ден Без данок: 16.900ден
0

Капацитет на ладење�2600W �� Капацитет на ладење�2100W� Разлaден медиум R410A Класа на енер.....

Vivax Cool Mobile ACP-12PT35AEC

18.234ден Без данок: 18.234ден
0

Капацитет на ладење [kW]: 12.000 Btu / 3.520kW Капацитет на греење [kW]: 5800 Btu / 1.700kW Ек.....

Vivax Cool Mobile AEH ACP-12PT35AEH

17.900ден Без данок: 17.900ден
0

Капацитет на ладење 3500W Капацитет на греење2900W Разладен медиум R410A Класа на енергетск.....

VIVAX HOME КВАРЦНА ГРЕАЛКА QH-1800S

1.651ден Без данок: 1.651ден
0

Моќност 1800 W   3 кварцни грејни елементи 3 степени на моќ: 600/1200/1800W Стоечка .....

VIVAX HOME маслен радијатор OH-112502F

2.359ден Без данок: 2.359ден
0

Основни карактеристики Вид маслен радијатор Моќност [В] 2900+400 Број на ребра 11 Остана.....

VIVAX HOME радијатор OH-92004

2.900ден Без данок: 2.900ден
0

Основни карактеристики Вид маслен радијатор Моќност [В] 2000 Број на ребра 9 Останато заштита од пре.....

VIVAX HOME стоечки вентилатор FS-40B-1

1.132ден Без данок: 1.132ден
0

Дијаметар  40 cm, Стоечки вентилатор Со осцилација .....