Производители :

ФРИЖИДЕРИ И ЗАМРЗНУВАЧИ

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Вертикален замрзнувач Gorenje F6181AJ

25.960ден Без данок: 25.960ден
0

Енергетска класа: A + Потрошувачка на енергија -годишно 297 kWh Напон: 220-230V Време за чување во .....

0

Енергетска класа: А+ Бруто зафатнина: 210L Нето зафатнина: 182L 6 проѕирни фиоки; Фиоки за брзо .....

Фрижидер ELECTRA 020ELE033 EF6ODM / WH - Mini

5.990ден Без данок: 5.990ден
0

Вкупен капацитет: 45л Капацитет на фрижидерот: 43Л Енергетска класа: А+ Димензии: 47×45×49cm .....

Фрижидер VOX KS 1100

7.490ден Без данок: 7.490ден
0

Фрижидер со комора Автоматско одмрзнување Енергетска класа: А+ Бруто зафатнина: 92 литри Нето зафатн.....

Хоризонтален замрзнувач Gorenje FH330W

16.690ден Без данок: 16.690ден
0

ОПИС: -Боја на апаратот:Бела -Врата:Метална рачка на врата Функции/Управување � � Брзо замрзнува.....

Хоризонтален замрзнувач Gorenje FH400W

17.199ден Без данок: 17.199ден
0

ОПИС: -Боја на апаратот:Бела -Врата:Метална рачка на врата Функции/Управување � � Брзо замрзнува.....

Вертикален замрзнувач GORENJE F 6245 W

19.299ден Без данок: 19.299ден
0

Функции/Управување Аналоген термометар Брзо замрзнување 1 компресор Регулација на температура Клима.....

0

Вертикален замрзнувач Енергетска класа: А+ Нето зафатнина 62 литири Проѕирни фиоки:3 Фиока за брзо з.....

0

Енергетска класа A+ Капацитет (бруто/нето); 210/182 l Капацитет нето: 182 l Анти-бактериска заштита .....

Фрижидер GORENJE RF 4141 ANW

12.190ден Без данок: 12.190ден
0

Енергетска класа: A+ Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата Боја: Бела боја Климатска класа.....

Фрижидер GORENJE RF 6275 W

16.900ден Без данок: 16.900ден
0

Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на.....

Фрижидер GORENJE RK 6191 AW

20.700ден Без данок: 20.700ден
0

Комбиниран фрижидер со фиоки Линија:Essential линија Категорија на разладувачки апарат: Комбиниран .....

Фрижидер GORENJE RK 6191 АX

22.700ден Без данок: 22.700ден
0

Комбиниран фрижидер со фиоки Линија:Essential линија Категорија на разладувачки апарат: Комбиниран .....

Фрижидер VOX KG 2500 S

11.990ден Без данок: 11.990ден
0

Тип фрижидер: само одмрзнувачки фрижидер со комора Енергетска класа A+ Капацитет : 187/40 l Димензии.....

Фрижидер VOX KG 2550

10.990ден Без данок: 10.990ден
0

Тип фрижидер комбиниран фрижидер со горна комора Енергетска класа A+ Капацитет (бруто/нето) 216/213 .....

Фрижидер Vox KG 2600 SILVER

14.990ден Без данок: 14.990ден
0

Фрижидер со замрзнувач Енергетска класа: А+ Бруто зафатнина 238 литри Нето зафатнина 227 литри (187 .....

Фрижидер VOX KG 2600-Црн

13.390ден Без данок: 13.390ден
0

Фрижидер со замрзнувач Енергетска класа: А+ Бруто зафатнина 238 литри Нето зафатнина 227 литри (187 .....

Фрижидер VOX KK 3200

15.490ден Без данок: 15.490ден
0

Фрижидер со замрзнувач Енергетска класа: А+ Нето зафатнина 239 литри (172 литри капацитет на фрижиде.....

Фрижидер Vox KK 3250 S

15.990ден Без данок: 15.990ден
0

Енергетска класa: A+ Капацитет (бруто/нето): 251/235 Капацитет нето: 172/63 Антибактериска заштита  .....

Фрижидер Vox KK 3300

17.490ден Без данок: 17.490ден
0

Енергетска класа: A+ Капацитет бруто: фрижидер/замрзнувач 186/84 Капацитет фрижидер нето: 184 Капаци.....

Фрижидер VOX KK 3501

18.490ден Без данок: 18.490ден
0

Енергетска класа А + Капацитет:318 Бруто капацитет 228l Нето капацитет 90l Висина 185 см Димензии (Ш.....