Производители :

Бела техника и апарати за домаќинство

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Вентилатор Vivax FT-20

1.099ден Без данок: 1.099ден
0

Vivax поден вентилатор FS 20� Дијаметар: 40 cm� Со осцилација � 2 брзини .....

Вертикален замрзнувач Gorenje F6181AJ

25.960ден Без данок: 25.960ден
0

Енергетска класа: A + Потрошувачка на енергија -годишно 297 kWh Напон: 220-230V Време за чување.....

Вертикален замрзнувач Gorenje F6181AW

24.570ден Без данок: 24.570ден
0

Енергетска класа: A+ Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата Климатска класа: SN, ST, N, T.....

0

Тип фрижидер: вертикален замрзнувач Енергетска класа: A Капацитет: 85l Анти-бактериска заштита 3.....

Воздушни завеси без греење

39.360ден Без данок: 39.360ден
0

Нашето производство на воздушни завеси има можност за вградување на дополнителни елементи од областа.....

Воздушни завеси со греење

60.885ден Без данок: 60.885ден
0

Нашето производство на воздушни завеси има можност за вградување на дополнителни елементи од областа.....

Греалка калорифер VIVAX HOME FH-2050

799ден Без данок: 799ден
0

Основни карактеристики Вид калорифер Моќност [W] 2000 Останато два степени на сила: 1000/20.....

0

Капацитет на мерење 180 кг; Градирање d=100g; ЛЦД дисплеј; Можност за анализа на: телесната.....

Електричeн шпорет Alfa plam SG.122.55.13

14.990ден Без данок: 14.990ден
0

Основни карактеристики Tип Alfa plam SG.122.55.12 Вкупна моќ на електричниот дел [W] 5115� Вкупна мо.....