Производители :

Бела техника и апарати за домаќинство

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

АПАРАТ ЗА БРИЧЕЊЕ ADLER AD 2904

1.699ден Без данок: 1.699ден
0

Модерен дизајн на главите; Три глави за бричење; Делот за бричење се мие со вода; Систем за.....

АПАРАТ ЗА ВАРЕЊЕ ЈАЈЦА SEVERIN 3050

1.190ден Без данок: 1.190ден
0

Пластично куќиште 400 W Безбедносен отвор Не леплива подлога Држач за јајца од 1-6 јајца .....

АПАРАТ ЗА ВАРЕЊЕ ТУРСКО КАФЕ MAX NE 200

1.190ден Без данок: 1.190ден
0

Тип: Апарат за варење кафеМоќност: 800W; Капациет на вода: максимум 270ml; Копче за вклу.....

АПАРАТ ЗА ВАРЕЊЕ ТУРСКО КАФЕ NE 201А

999ден Без данок: 999ден
0

Моќност: 650W; Капациет на вода: максимум 270ml; Копче за вклучување/ исклучување; Скриен г.....

АПАРАТ ЗА МЕЛЕЊЕ КАФЕ ADLER AD 443

999ден Без данок: 999ден
0

Тип - АПАРАТ ЗА МЕЛЕЊЕ КАФЕ Моќност: 150W; Капацитет: 70g; Заштита од работа без поклопец .....

Апарат за мелење на месо GORENJE MG1500W

4.100ден Без данок: 4.100ден
0

Максимална јачина на моторот: 1500 W Управување: Механичко   Реверзибилна функција Решетка .....

0

Напојување: батерија на полнење; Максимално време на полнење: 8 часа. Кружен отстранувач на вл.....

0

Напојување: батерија; Кружен отстранувач на влакна; Лесно отстранување на влакна од ткаенини, .....

0

Напојување: батерија на полнење; Максимално време на полнење: 8 часа. Кружен отстранувач на вл.....