Производители :

Бела техника и апарати за домаќинство

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

VIVAX HOME електрична скара EG-4832

2.399ден Без данок: 2.399ден
0

  Основни карактеристики Моќност [В] 1800 Димензии на подручја за печењ [цм] 48x32 Останати кар.....

VIVAX HOME електрична скара EG-5025

2.290ден Без данок: 2.290ден
0

Основни карактеристики Моќност [В] 2000 Димензии на површината за печење [цм] 50x25 Останати к.....

VIVAX HOME КВАРЦНА ГРЕАЛКА QH-1800S

1.651ден Без данок: 1.651ден
0

Моќност 1800 W   3 кварцни грејни елементи 3 степени на моќ: 600/1200/1800W Стоечка .....

VIVAX HOME кујнска вага BK-500S

759ден Без данок: 759ден
0

Основни карактеристики Макс. мерена маса [кг] 5 Мин. мерена маса [г] 1 Останато автоматско .....

VIVAX HOME ледомат IM-121T

7.600ден Без данок: 7.600ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет за вода (литри) 2,4 .....

VIVAX HOME маслен радијатор OH-112502F

2.359ден Без данок: 2.359ден
0

Основни карактеристики Вид маслен радијатор Моќност [В] 2900+400 Број на ребра 11 Остана.....

VIVAX HOME микробранова печка MWO-2075WH

3.690ден Без данок: 3.690ден
0

Спецификација Основни карактеристики Моќност [В] 700 Скара .....

VIVAX HOME микробранова печка MWO-2076SL

3.290ден Без данок: 3.290ден
0

Основни карактеристики Моќност [В] 700 Скара [В] n/a Волумен на печка [л] 20 Останато 5 .....

VIVAX HOME миксер HM-300 W

932ден Без данок: 932ден
0

Основни карактеристики Моќност [W] 300 Останато 5 брзини, турбо функција, додатоци: мешалка и .....