Производители :

Бела техника и апарати за домаќинство

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Taвче за палачинки Ravelli 1155

659ден Без данок: 659ден
0

Дијаметар: 25 см Дебелина: 2,0 мм Материјал: керамика Внатрешноста е обложена со Dylonне ле.....

Vivax Cool Mobile ACP-09PT25AEC

16.469ден Без данок: 16.469ден
0

Капацитет на ладење [W] 2600 Капацитет на греење [W] 1400 Разладен медиум R410A Класа на ен.....

Vivax Cool Mobile ACP-09PT25AEH

16.900ден Без данок: 16.900ден
0

Капацитет на ладење�2600W �� Капацитет на ладење�2100W� Разлaден медиум R410A Класа на енер.....

Vivax Cool Mobile ACP-12PT35AEC

18.234ден Без данок: 18.234ден
0

Капацитет на ладење [kW]: 12.000 Btu / 3.520kW Капацитет на греење [kW]: 5800 Btu / 1.700kW Ек.....

Vivax Cool Mobile AEH ACP-12PT35AEH

17.900ден Без данок: 17.900ден
0

Капацитет на ладење 3500W Капацитет на греење2900W Разладен медиум R410A Класа на енергетск.....

VIVAX HOME апарат за филтер кафе CM-0812 F

883ден Без данок: 883ден
0

Основни карактеристики Сила [В] 800 Вид на кафе филтер Боја црна Останато: индикатор на кап.....

VIVAX HOME апарат за филтер кафе CM-08125 F

799ден Без данок: 799ден
0

Основни карактеристики Моќност [В] 800 Вид на кафе филтер Боја црна Останати карактерист.....

VIVAX HOME блендер BL-351

1.599ден Без данок: 1.599ден
0

Основни карактеристики Моќност [W] 350 капацитет: 1.5 lit, 2 брзини, лесно чистење .....

VIVAX HOME електричен грил EG-4030

1.999ден Без данок: 1.999ден
0

Моќност: 2000 W, Површина за печење: 40 x 30 cm, Нелеплива површина Полурамна плоча, полур.....