Производители :

Бела техника и апарати за домаќинство

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Инвертер клима уред Hyundai AC180 ECO M - 5.2 kW

32.990ден Без данок: 32.990ден
0

Основни карактеристики: � � Јачина на звук при работа во стандардни у.....

Инвертер клима уред PANASONIC E12QKE CU - 4kW

52.000ден Без данок: 52.000ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет на ладењe [kW] 4 .....

Инвертер клима уред PANASONIC E15QKEW - 5.3kW

65.000ден Без данок: 65.000ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет на ладење [кW] 4,2 .....

0

Основни карактеристики � Капацитет на ладење [kW]: 3520 .....

0

Основни карактеристики � Функционалности: Ј.....

0

Основни карактеристики � Еколошки плин: R410A Функции: .....

0

Основни карактеристики � Капацитет на греење [kW]: 3,81 .....

0

Основни карактеристики � EER koeficijent: 0 Функционално.....

0

Основни карактеристики � Капацитет на ладење [kW]: 5,28 .....

Калорифер MAX KF 580 Црн

639ден Без данок: 639ден
0

Моќност: 2000W 2 нивоа на моќност: 1000W/ 2000W Ладен воздух Прилагодлив термостат Заштита од пр.....

Калорифер MAX KF 590 Бел

599ден Без данок: 599ден
0

Моќност: 2000W 2 нивоа на моќност: 1000W/ 2000W Ладен воздух Прилагодлив термостат Заштита од пр.....

Калорифер VIVAX HOME FH-2070

850ден Без данок: 850ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид Калорифер Моќност .....

Калорифер VIVAX HOME FH-2080

850ден Без данок: 850ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид калорифер Моќност .....

Касетен клима уред VIVAX COOL, ACP-12CC35AERI - 3.5 kW

43.000ден Без данок: 43.000ден
0

Основни карактеристики � Капацитет на ладење [W]: 3520.....

Кафемат Severin 4479 црн/бел

1.699ден Без данок: 1.699ден
0

Моќност: 800W Капацитет: 10 чаши Стаклен бокал со рачка Резервоар за вода со означени нивоа Отст.....

Sale Кафемат Severin 4496 Quick View

Кафемат Severin 4496

2.990ден 2.599ден Без данок: 2.599ден
0

Моќност: 1000W Капацитет: 10 чаши Стаклен бокал со рачка Резервоар за вода со означени нивоа Отс.....

Кварцна греалка LEOV KG1/A

1.490ден Без данок: 1.490ден
0

Модел: KG1 Димензии/мм: 710/650/110 Тежина/кг: 6.0 Пакување/мм: 710/650/110 Моќност/kW: 2600 (W).....

Кварцна греалка LEOV KG2

1.290ден Без данок: 1.290ден
0

Модел: KG2 Димензии/мм: 710/650/110 Тежина/кг: 7.5 Пакување/мм: 710/650/110 Моќност/kW: 2600 (W).....

Кварцна греалка SAMDAN 3010

1.900ден Без данок: 1.900ден
0

Моќност:2400W Греачи: 4х600W Сигурносен прекинувач Вентилатор Овлажнувач .....

Кварцна греалка Vivax QH-1201

999ден Без данок: 999ден
0

Oсновни карактеристики � Вид: халогена греалка Моќност [.....

Клима уред инвертер KYATO K12-ION++S - 3.5 kW

22.000ден Без данок: 22.000ден
0

  Капацитет на ладење 12000 BTU (3.51 kW) Капацитет на греење 12000 BTU (3.51 kW) Енергетска кл.....