Производители :

Бела техника и апарати за домаќинство

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Електричeн шпорет Alfa plam С 140.55.13

12.890ден Без данок: 12.890ден
0

Основни карактеристики Tип Alfa plam С 140.55.12 Вкупна моќ [W] 7915� Пресек на приклучен кабел� гг/.....

Електричeн шпорет Alfa plam С 140.55.33 - Кафен

12.890ден Без данок: 12.890ден
0

Бела кафена Експрес рингла Дупло стакло Вкупна сила 7915w Димензии на рерна во мм в*ш*д 320*460*.....

Електричен бокал SEVERIN 3389

1.699ден Без данок: 1.699ден
0

Моќност: 1500W Капацитет до 1,2 л Индикатор за нивото на водата Капак со шарки кој се заклу.....

Електричен бокал ADLER 1203

1.590ден Без данок: 1.590ден
0

Максимален капацитет:1.7L; Минимален капацитет: 0.5 L; Моќност: 2000 W; Скриен грејач; П.....

Електричен бокал SEVERIN 3333

1.699ден Без данок: 1.699ден
0

Тип - ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ Моќност 1800 W Капацитет на бокалот 1 литри Монтажен бокал Kуќишт.....

Електричен бокал SEVERIN 3356

1.650ден Без данок: 1.650ден
0

Моќност: 1300 W; Капацитет�од 1,2 литри; Транспарентен индикатор за нивото на водата на двете .....

Електричен бокал SEVERIN 3372

1.399ден Без данок: 1.399ден
0

Тип - ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ Моќност: 1000 W; Капацитет од 1 литри; Транспарентен индикатор за ни.....

Електричен бокал SEVERIN 3387

1.099ден Без данок: 1.099ден
0

Моќност: 2200� Капацитет до 1,5 л Индикатор за нивото на водата Греачот и телото се од нерѓ.....

Електричен бокал VIVAX HOME WH-175L

999ден Без данок: 999ден
0

Основни карактеристики Моќност [В] 2200 Капацитет [л] 1,7 Останато автоматско исклучување, .....