Производители :

Процесори

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Процесор CPU INT Core i3 6100

7.200ден Без данок: 7.200ден
0

Спецификација Основни карактеристики Приклучок [Socket] 1151 .....

Процесор CPU INT Core i5 6500

12.900ден Без данок: 12.900ден
0

Спецификација Основни карактеристики Приклучок [Socket] 1151 .....

Процесор CPU INT Pentium G3260

3.700ден Без данок: 3.700ден
0

Спецификација Основни карактеристики Приклучок [Socket] 1150 .....

Процесор Intel Core Core i5 6400

11.000ден Без данок: 11.000ден
0

Основни карактеристики Приклучок [Socket] 1151 Работен такт [MHz].....