Производители :

Матични плочи

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Матична плоча ASUS 1150 H81-PLUS

3.750ден Без данок: 3.750ден
0

Спецификација � Socket 1150 CPU Intel Celero.....

Матична плоча ASUS 1150 H81M-R

2.600ден Без данок: 2.600ден
0

Основни карактеристики Сокет 1150 ЦПУ Intel Celero.....

Матична плоча ASUS 1151 B150M-K

5.300ден Без данок: 5.300ден
0

Спецификација Основни карактеристики Сокет 1151 ЦПУ .....