Производители :

Монитори

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Монитор 23" AOC I2369VM IPS

8.990ден Без данок: 8.990ден
0

Основни карактеристики Дијагонала 23" Формат на екран 16:9 Панел AH-IPS Макс. резолуција 19.....

Монитор LG 22'' M38A-B Full HD NEW BOX

5.000ден Без данок: 5.000ден
0

Спецификација Основни карактеристики Дијагонала 21,5" Форма.....

Монитор 19" AOC E970SWN

5.200ден Без данок: 5.200ден
0

Основни карактеристики Дијагонала 18,5'' Формат на екран 16:9 .....

Монитор 20" AOC E2070SWN

5.700ден Без данок: 5.700ден
0

Основни карактеристики Дијагонала 19,5'' Формат на екран 16:9 .....

Монитор 22'' AOC E2270SWDN

6.700ден Без данок: 6.700ден
0

Спецификација� Контакти Основни карактеристики Дијагонала 21,5" .....

Монитор 22'' AOC E2270SWHN VGA HDMI

6.900ден Без данок: 6.900ден
0

Основни карактеристики Дијагонала 21,5" Формат на екран 16:9 .....

Монитор 27'' AOC AG271QX

32.380ден Без данок: 32.380ден
0

Спецификација Основни карактеристики Дијагонала 27" Формат .....

Монитор 27'' AOC I2781FH

14.000ден Без данок: 14.000ден
0

Основни карактеристики Дијагонала 27" Формат на екран 16:9 .....

Монитор Lenovo E1922 Wide 18.5"

4.950ден Без данок: 4.950ден
0

LED Backlit LCD TCO 6.0 VGA, Резолуција 1366 x 768 Време на одѕив 5ms Контраст 1000:1 Аг.....