Производители :

Дискови и складирање

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

WDTV HD Media Player WD

5.900ден Без данок: 5.900ден
0

  Основни карактеристики Тип на конекција USB2 HDMI Composite A/V Капацитет [GB]   &n.....

WDTV Live Media Player Western Digital

7.099ден Без данок: 7.099ден
0

  Основни карактеристики Тип на конекција LAN Wireless USB 2.0 Капацитет [GB]   6 Инт.....

Дискови CD –R CD TRX CD-R SP50

730ден Без данок: 730ден
0

Спецификација Основни карактеристики Тип n/a Боја Silve.....

Надворешен хард диск WD My Book 4TB

11.490ден Без данок: 11.490ден
0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 4000 Интерфејс USB 3.0 Бафер [МБ] 64 Формат 3,5" .....

Надворешен хард диск WD My Book Studio 2 TB

8.646ден Без данок: 8.646ден
0

Основни карактеристики Капацитет [GB] 2000 Интерфејс USB 3.0 Бафер [MB] 64 Формат 3,5" .....

Надворешен хард диск WD My Book Studio 4TB

13.071ден Без данок: 13.071ден
0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 4000 Интерфејс USB 3.0 Бафер [МБ] 64 Формат 3,5" Б.....

Надворешен хард диск WD My Book 3TB

9.200ден Без данок: 9.200ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 3 TB Интерфе.....

Надворешен хард диск WD My Passport Black 1TB

4.800ден Без данок: 4.800ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 1 TB Интерфе.....