Производители :

Оптички уреди

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

DVD снимач ODD DRW LG GH24NSD1 SATA Bulk Black 24x

920ден Без данок: 920ден
0

Основни карактеристики Интерфејс SATA Запишување ДВД-Р 24x .....