Производители :

Слушалки

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

MSI PRIME Bluetooth слушалки со микрофон

1.297ден Без данок: 1.297ден
0

Основни карактеристики Фреквенциски распон 30Hz-16MHz Осетливост [дБ] 106db � .....

Слушалки MSI FEVER во 4 бои

459ден Без данок: 459ден
0

Основни карактеристики Фреквенциски распон 20-20kHz Осетливост [дБ] 108 Фреквенциски распон.....

Слушалки MSI ULTIMATE

648ден Без данок: 648ден
0

Основни карактеристики Фреквенциски распон 20-20 KHz Осетливост [дБ] 108 Фреквенциски распо.....

0

Спецификација Основни карактеристики Фрекфенциски распон 20Hz-20kHz .....

Слушалки MSI FEVER_2 - Сиво-розеви

699ден Без данок: 699ден
0

Спецификација Основни карактеристики Фрекфенциски распон 20Hz-20kHz .....

Слушалки PHO MSI BEAT BV-HM091- Црвени

499ден Без данок: 499ден
0

Спецификација Основни карактеристики Фрекфенциски распон 20Hz-20KHz .....

Слушалки PHO MSI OASIS_2 црвени

270ден Без данок: 270ден
0

Опис на артиклот MS OASIS 2 -Бидете урбани, бидете секогаш во движење и слуша.....