Производители :

Хард диск

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 1000 Интерфејс USB 3.0 Бафер [МБ] 8 Формат 2,5" .....

WD My Book Live 2TB, надворешен хард диск

6.824ден Без данок: 6.824ден
0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 2000 Интерфејс LAN Бафер [МБ] 64 Формат 3,5" Бр.....

Надворешен хард диск WD My Book 4TB

11.490ден Без данок: 11.490ден
0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 4000 Интерфејс USB 3.0 Бафер [МБ] 64 Формат 3,5" .....

Надворешен хард диск WD My Book Studio 2 TB

8.646ден Без данок: 8.646ден
0

Основни карактеристики Капацитет [GB] 2000 Интерфејс USB 3.0 Бафер [MB] 64 Формат 3,5" .....

Надворешен хард диск WD My Cloud 3TB

11.800ден Без данок: 11.800ден
0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 3000 Интерфејс LAN Бафер [МБ] 64 Формат 3,5" Број .....

Надворешен хард диск WD My Cloud 4TB

12.200ден Без данок: 12.200ден
0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 4000 Интерфејс LAN Бафер [МБ] 64 Формат 3,5" Број .....

0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 1000 Интерфејс USB 3.0 Бафер [МБ] 8 Формат 2,5" Бр.....

0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 2000 Интерфејс USB 3.0 Бафер [МБ] 8 Формат 2,5" Бр.....

0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 2000 Интерфејс USB 3.0 Бафер [МБ] 64 Формат 3,5" .....