Производители :

Процесори

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Процесор CPU INT Celeron G1840

2.200ден Без данок: 2.200ден
0

Спецификација Основни карактеристики Приклучок [Socket] 1150 .....

Процесор CPU INT Core i3 6100

7.000ден Без данок: 7.000ден
0

Спецификација Основни карактеристики Приклучок [Socket] 1151 .....

Процесор CPU INT Core i5 6500

12.200ден Без данок: 12.200ден
0

Спецификација Основни карактеристики Приклучок [Socket] 1151 .....

Процесор CPU INT Pentium G3260

3.500ден Без данок: 3.500ден
0

Спецификација Основни карактеристики Приклучок [Socket] 1150 .....

Процесор Intel Celeron G1820

1.990ден Без данок: 1.990ден
0

Основни карактеристики Приклучок [Сокет] 1150 Работен такт [МХз] .....

Процесор Intel Core Core i5 6400

10.800ден Без данок: 10.800ден
0

Основни карактеристики Приклучок [Сокет] 1151 Работен такт [МХз] .....

Процесор Intel Core i3 4170

7.200ден Без данок: 7.200ден
0

Основни карактеристики Приклучок [Сокет] 1150 Работен такт [МХз] .....

Процесор Intel Core i5 4460

10.600ден Без данок: 10.600ден
0

Основни карактеристики Приклучок [Сокет] 1150 Работен такт [МХз] .....

Процесор Intel Core i7 4790K

21.990ден Без данок: 21.990ден
0

Основни карактеристики Приклучок [Сокет] 1150 Работен такт [МХз] .....