Производители :

Кулери

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Кулер за 15,6" лаптоп MSI BALANCE 01

530ден Без данок: 530ден
0

Кулер за преносен компјутер 15,6"; Брзина на вентилаторот: 800-1000 РПМ; УСБ ХУБ: 2.....

Кулер за лаптоп SBOX CP-12

749ден Без данок: 749ден
0

Кулер за лаптопи до 17,3“ Вентилатор :140x140x25mm, 1200o/m Проток на воздух : 23 - 44 CFM .....

Кулер за лаптоп SBOX CP-19

430ден Без данок: 430ден
0

USB кулер за лаптоп до 15,6“ Вентилатор: 140x140x15mm, 1000 рпм Проток на воздух : 47,35 CFM .....

Кулер MSI MS-500

850ден Без данок: 850ден
0

Спецификација Основни карактеристики Моќ  [В] 0 ПФЦ n/a.....

Кулер MSI PLATINUM 500 v5 ATX 2.31

1.732ден Без данок: 1.732ден
0

Спецификација Основни карактеристики Моќ [В] 500 ПФЦ па.....

Кулер MSI PLATINUM 550 v6 ATX 2.31

1.750ден Без данок: 1.750ден
0

Спецификација Основни карактеристики Моќ [В] 550 ПФЦ па.....

Кулер MSI PLATINUM PRO 80+, напојување 400W

2.065ден Без данок: 2.065ден
0

Спецификација Основни карактеристики Моќ [W] 400 PFC ак.....

Кулер PSU MSI MS-550

870ден Без данок: 870ден
0

Спецификација Основни карактеристики Моќ [В] 550 ПФЦ n/.....

Кулер за лаптоп MSI FREEZE 15,6" - Син

660ден Без данок: 660ден
0

Лесен, тивок и практичен. Совршен додаток за секој преносен компјутер, ќе го одржув.....