Производители :

Матични плочи

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Матична плоча MBO 1150 AS B85-PLUS

5.125ден Без данок: 5.125ден
0

Основни карактеристики Сокет 1150 ЦПУ Intel Celeron .....

Матична плоча MBO 1150 AS H81-PLUS

3.700ден Без данок: 3.700ден
0

Спецификација   Socket 1150 CPU Intel Celero.....

Матична плоча MBO 1150 AS H81M-R

2.600ден Без данок: 2.600ден
0

Основни карактеристики Сокет 1150 ЦПУ Intel Celero.....

Матична плоча MBO 1151 AS B150M-K

5.100ден Без данок: 5.100ден
0

Спецификација Основни карактеристики Сокет 1151 ЦПУ .....

Матична плоча MBO 1155 AS H61M-PRO

2.593ден Без данок: 2.593ден
0

Основни карактеристики Сокет 1155 ЦПУ Intel Celeron .....

Матична плоча MBO 1155 ASR H61M-VG3/Bulk

2.346ден Без данок: 2.346ден
0

Основни карактеристики Сокет 1155 ЦПУ Intel Celero.....