Производители :

Мемориски картички

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Mемориска картица-Transcend 4GB

207ден Без данок: 207ден
0

  Идеални за надградба на вашиот дигитален  фотоапарат или уред што подржува SD/SDHC  Card; 4 GB SD .....

Mемориска картица-Transcend 8 GB

276ден Без данок: 276ден
0

  Идеални за надградба на вашиот дигитален  фотоапарат или уред што подржува SD/SDHC  Card; 8 GB SD .....

0

Основни карактеристики Формат micro SDHC Капацитет [МБ] 16 GB   .....

0

Основни карактеристики Формат SD Капацитет [МB] 32 GB Останати карактеристики Читање [МB.....

0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 16 GB Интерф.....