Производители :

Монитори и Проектори

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Монитор 22" AOC I2267FWH

9.990ден Без данок: 9.990ден
0

Основни карактеристики Дијагонала 21,5" Формат на екран 16:9 Макс. резолуција 1920x1080 .....

Монитор 22" AOC I2269VWM

6.878ден Без данок: 6.878ден
0

Основни карактеристики Дијагонала 21,5" Формат на екран 16:9 Панел   Макс. резолуција 19.....

Монитор 23" AOC I2369VM IPS

8.990ден Без данок: 8.990ден
0

Основни карактеристики Дијагонала 23" Формат на екран 16:9 Панел AH-IPS Макс. резолуција 19.....

Монитор AOC E2270SWN

5.890ден Без данок: 5.890ден
0

Основни карактеристики Дијагонала 21,5" Формат на екран 16:9 Макс. резолуција 1920x1080 Светлина [цд.....

МОНИТОР 19" AOC E970SWN

4.110ден Без данок: 4.110ден
0

Основни карактеристики Дијагонала 18,5'' Формат на екран 16:9 .....

Монитор 20" AOC E2070SWN

4.344ден Без данок: 4.344ден
0

Основни карактеристики Дијагонала 19,5'' Формат на екран 16:9 .....

Монитор 22" AOC E2250SWDAK DVI

6.505ден Без данок: 6.505ден
0

Основни карактеристики Дијагонала 21,5" Формат на екран 16:9 .....

Монитор ACER LED 18.5'', V196HQLAb

4.690ден Без данок: 4.690ден
0

Големина на екран : 18,5" Тип на екран : LED Резолуција : 1366x768 Контраст : 600:1 Осве.....

Монитор ACER LED 21.5'', V226HQBbd

6.190ден Без данок: 6.190ден
0

Големина на екран : 21,5" Тип на екран : LED Резолуција : 1920x1080 Контраст : 600:1 О.....