Производители :

Други додатоци

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

MSI BALANCE 01 кулер за лаптоп 15,6

447ден Без данок: 447ден
0

Основни карактеристики Брзина на вентилаторот: 800-1000 RPM; Ултра лесен дизајн: 0,3 kg; US.....

MSI FREEZE DUAL кулер за 15" & 17" лаптоп

707ден Без данок: 707ден
0

Основни карактеристики Опис 2 вентилатори, Брзина на вентилаторот: 1000 RPM , USB HUB: 2 до.....