Производители :

Инкџет принтери

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Основни карактеристики Брзина на принтање - Ц/Б [стр/мин] 8 Брзина на испис - боја [стр/мин] 4 Резол.....