Производители :

Принтери

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Ласерски принтер CANON LBP6030B

4.489ден Без данок: 4.489ден
0

Основни карактеристики Брзина на испис А4 [стр/мин] 18 Време на испис на првата страна [с] 7,8.....

Ласерски принтер CLJ HP M251n

12.915ден Без данок: 12.915ден
0

Основни карактеристики Брзина на испис - Ц/Б [стр/мин] 14 Брзина на испис - боја [стр/мин] 8 .....

Ласерски принтер HP Pro M201dw

11.969ден Без данок: 11.969ден
0

Брзина на испис А4 [стр/мин] 26 Време на испис на првата страна [с] 8 Резолуција на испис [дпи.....

Ласерски принтер XEROX Phaser 3020BI

2.729ден Без данок: 2.729ден
0

Основни карактеристики Брзина на испис А4 [стр/мин] 20 Време на испис на првата страна [с] 8,5.....

Моноласерски принтер SM SL-M2625

5.039ден Без данок: 5.039ден
0

Основни карактеристики Брзина на испис А4 [стр/мин] 26 Време на испис на првата страна [с] 8,5 .....

0

Основни карактеристики Брзина на принтање - Ц/Б [стр/мин] 8 Брзина на испис - боја [стр/мин] 4 Резол.....

Мултифункционален принтер Canon MLJ MF3010

5.700ден Без данок: 5.700ден
0

Основни карактеристики Брзина на печатење - Ц/Б [стр/мин] 18 Брзина на испис - боја [стр/мин] 0 .....

Мултифункционален принтер HP CLJ Pro M176n

15.257ден Без данок: 15.257ден
0

Бранд HP Тип  Принтер - Мултифункциски (Ласер) Брзина на печатење - Ц/.....

0

Бренд HP Тип на производот Принтер - Мултифункциски (Inkjet) Брзина на.....