Производители :

USB стикови

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

USB стик UFD 16GB JF590W TS - Бело - црвен

700ден Без данок: 700ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 16 GB Интерф.....

USB стик KINGSTON 16GB DT50

680ден Без данок: 680ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 16 GB Интерф.....

USB стик KINGSTON 32GB DT MicroDuo

990ден Без данок: 990ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 32 GB Интерф.....

USB стик TRANSCEND 16GB JF590K

700ден Без данок: 700ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 16 GB Интерф.....

USB стик TRANSCEND 16GB JF590W

700ден Без данок: 700ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 16 GB Интерф.....