Производители :

Дискови и складирање

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 1000 Интерфејс USB 3.0 Бафер [МБ] 8 Формат 2,5" .....

WD My Book Live 2TB, надворешен хард диск

6.620ден Без данок: 6.620ден
0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 2000 Интерфејс LAN Бафер [МБ] 64 Формат 3,5" Бр.....

Дискови CD –R CD TRX CD-R SP50

650ден Без данок: 650ден
0

Спецификација Основни карактеристики Боја Сребрена Брзина .....

Надворешен хард диск WD My Book 4TB

10.000ден Без данок: 10.000ден
0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 4000 Интерфејс USB 3.0 Бафер [МБ] 64 Формат 3,5" .....

Надворешен хард диск WD My Cloud 3TB

9.900ден Без данок: 9.900ден
0

Основни карактеристики Капацитет [GB] 3000 Интерфејс LAN Бафер [МБ] 64 Формат 3,5" Б.....

Надворешен хард диск WD My Cloud 4TB

11.200ден Без данок: 11.200ден
0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 4000 Интерфејс LAN Бафер [МБ] 64 Формат 3,5" Број .....

0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 3000 Интерфејс USB 3.0 Бафер [МБ] 64 Формат 3,5" Б.....

Надворешен хард-диск WD Elements Portable 2TB

5.900ден Без данок: 5.900ден
0

Капацитет [GB] 2000 Интерфејс USB 3.0 Buffer [MB] 8 Формат 2,5" Број на вртежи [rpm].....

Надворешен хард-диск WD Elements Portable 500GB

3.490ден Без данок: 3.490ден
0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 500 Интерфејс USB 3.0 Бафер [МБ] 8 Формат 2,5" .....