Производители :

Метеролошки станици

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Метеоролошка станица Hyundai WSC1925GR

1.000ден Без данок: 1.000ден
0

- DCF 77 радио сигнал со контролирано време - 433 MHz фреквенција пренос од надворешен сензор - опци.....

Метеоролошка станица Hyundai WSC2005W

1.700ден Без данок: 1.700ден
0

- DCF 77 радио сигнал со контролирано време - comfort индекс покажувач за оптимална средина - .....