Производители :

Дигитални камери

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Exmor R™ CMOS сензор   Процесор за слика BIONZ X   Широкоаголен објектив од ZEISS®   Јасно зумира.....