Производители :

Дронови и додатоци

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
Sale Дрон Nikko Air MINI Quick View

Дрон Nikko Air MINI

3.200ден 2.500ден Без данок: 2.500ден
0

�2,4 G технологија која овозможува летање во домен од 50 метри без никакви пречки�на 4 канали. Жирос.....

Мотор за MSI CX-50 дрон

480ден Без данок: 480ден
0

Резервен мотор за�CX-50 дрон .....

0

Резервен дел, пластично куќиште за дрон CX-50  .....