Производители :

Метеролошки станици

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Метеоролошка станица Hyundai WSC2907W

2.190ден Без данок: 2.190ден
0

- DCF 77 радио сигнал со контролиранo време - comfort индекс - покажувач за оптимална средина - опци.....

Метеоролошка Станица HYUNDAI WS1837

790ден Без данок: 790ден
0

DCF 77 радио сигнал за контрола на времето • 433 MHz фрекфенција на надворешниот сензор • опци.....

Метеоролошка станица Hyundai WSC1925GR

890ден Без данок: 890ден
0

- DCF 77 радио сигнал со контролирано време - 433 MHz фреквенција пренос од надворешен сензор - опци.....

Метеоролошка станица Hyundai WSC2005W

1.690ден Без данок: 1.690ден
0

- DCF 77 радио сигнал со контролирано време - comfort индекс покажувач за оптимална средина - .....

Ретро грамафон Hyundai RTC315

6.500ден Без данок: 6.500ден
0

 Основни карактеристики: Тип Hyundai RTC315; Радио FM/AM; CD player да Дисплеј да Плочи да Кас.....

Ретро радио со CD Hyundai RC606

4.499ден Без данок: 4.499ден
0

  Основни карактеристики Тип Hyundai RC606 Радио FM/AM CD player да Дисплеј да Плочи не Касети не Ко.....