Производители :

Електронски мали апарати

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Метеоролошка станица Hyundai WSC2907W

2.190ден Без данок: 2.190ден
0

- DCF 77 радио сигнал со контролиранo време - comfort индекс - покажувач за оптимална средина - опци.....

Метеоролошка Станица HYUNDAI WS1837

790ден Без данок: 790ден
0

DCF 77 радио сигнал за контрола на времето • 433 MHz фрекфенција на надворешниот сензор • опци.....

Метеоролошка станица Hyundai WSC1925GR

890ден Без данок: 890ден
0

- DCF 77 радио сигнал со контролирано време - 433 MHz фреквенција пренос од надворешен сензор - опци.....

Метеоролошка станица Hyundai WSC2005W

1.690ден Без данок: 1.690ден
0

- DCF 77 радио сигнал со контролирано време - comfort индекс покажувач за оптимална средина - .....

Ретро грамафон Hyundai RTC315

6.500ден Без данок: 6.500ден
0

 Основни карактеристики: Тип Hyundai RTC315; Радио FM/AM; CD player да Дисплеј да Плочи да Кас.....

Ретро радио со CD Hyundai RC606

4.499ден Без данок: 4.499ден
0

  Основни карактеристики Тип Hyundai RC606 Радио FM/AM CD player да Дисплеј да Плочи не Касети не Ко.....

HD КАМЕРА за CX-40/50 дрон

1.533ден Без данок: 1.533ден
0

Резерва камера за дрон. HD резолуција. 720p (1280 x 720), 4GB microSD картица. Фотографирањe + снима.....

VGA камера MSI за дрон

943ден Без данок: 943ден
0

Резерва камера за дрон. VGA резолуција. 480p (720 х 480), 4ГБ микро СД картичка. Фотографирање + сни.....

VIVAX HOME фритеза FF-2000IX

3.550ден Без данок: 3.550ден
0

Спецификација Основни карактеристики Моќност [В] 2000 Капац.....