Производители :

Дигитални фотоапарати

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

CANON digitalni fotoaparat IXUS 145 Red

4.306ден Без данок: 4.306ден
0

Основни карактеристики Чип CCD Сензор [МПиkc] 16 Максимална резолуција 4608x3456 Опт. зу.....

0

Основни карактеристики Чип CCD Сензор [МПиkc] 16 Максимална резолуција 4608x3456 Опт. зу.....

CANON дигитален фотоапарат IXUS 132

5.990ден Без данок: 5.990ден
0

Основни карактеристики: Чип CCD Сензор [МПиkc] 16 Максимална резолуција 4608x3456 Опт. зум .....

0

Основни карактеристики Чип CCD Сензор [МПиkc] 16 Максимална резолуција 4608x3456 Опт. зум 5.....

0

Effective pixels 16.0 million Image sensor 1/2.3-in. type CCD; total pixels: approx. 16.44 million L.....

0

Effective pixels 20.1 million Image sensor 1/2.3-in. type CCD; total pixels: approx. 20.48 million L.....

0

Оптички зум 5x Јасно зумирање на слики 18M прибл.10x / 10M прибл.13x / 5M прибл.18x / VGA прибл.76x .....

Дигитален фотоапарат CANON SX150

7.390ден Без данок: 7.390ден
0

  Specifications IMAGE SENSOR Type 1/2.3 type CCD Effective Pixels Approx. 14.1M Colour Filter .....

Дигитален фотоапарат CANON SX600HS

7.990ден Без данок: 7.990ден
0

Основни карактеристики Чип CMOS Сензор [МПиkc] 16 Максимална резолуција 4608x3456 Опт. з.....