Производители :

Телефони

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

PANASONIC безжичен телефон KX-TG2711FXB

1.711ден Без данок: 1.711ден
0

Основни карактеристики Тип Бежичен Карактеристики Caller ID LCD екран Speakerphone Именик [.....

Безжичен телефон PANASONIC KX-TG1311FXH

1.404ден Без данок: 1.404ден
0

Основни карактеристики Тип Безжичен Карактеристики Caller ID , именик ,LCD екран, Ограничување.....

Безжичен телефон PANASONIC KX-TG1611FXH

1.210ден Без данок: 1.210ден
0

Основни карактеристики Тип безжичен Карактеристики Caller ID Именик LCD екран Ограничување / забрана.....

Бежичен телефон PANASONIC KX-TGB210FXB Црн

1.299ден Без данок: 1.299ден
0

Спецификација Основни карактеристики Тип Бежичен Карактерис.....

Жичен телефон PANASONIC KX-TS500FXR

840ден Без данок: 840ден
0

Спецификација Основни карактеристики Тип Жичен .....

Фиксен телефон PANASONIC KX-TS500FXH

840ден Без данок: 840ден
0

Спецификација Произодител: Panasonic Модел: KX-TS500FXH Боја: Сива � .....

Фиксен телефон PANASONIC KX-TS500FXC

840ден Без данок: 840ден
0

Спецификација: Производител: Panasonic Модел: KX-TS500FXC Боја: Сина   .....