Производители :

Машинки за стрижење

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ SEVERIN 0704

1.499ден Без данок: 1.499ден
0

Операција за мрежа и батерија    До 45 минути време на работа со батерија    Нерѓосувачки чели.....

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ SEVERIN 0707

959ден Без данок: 959ден
0

Копче за вклучување / исклучување    Нерѓосувачки челични острици    4.....