Производители :

Шпорети

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Електричeн шпорет Alfa plam С 140.60.13ГВС

17.500ден Без данок: 17.500ден
0

Основни карактеристики Tип Alfa plam С 140.60.13ГВС Вкупна моќ [W] 9215 Пресек на приклучен кабел&nb.....

Трајножаречки шпорет Alfa Plam Alfa 70 Favorit

26.500ден Без данок: 26.500ден
0

Основни карактеристики Tип Alfa 70 Favorit Моќност  [KW] 7 пречник на димоводен отвор [mm] .....

Трајножаречки шпорет Alfa Plam Alfa 90 Favorit

28.500ден Без данок: 28.500ден
0

Основни карактеристики Tип Alfa 90 Favorit Моќност  [KW] 8 пречник на димоводен отвор [mm] .....

Трајножаречки шпорет Alfa Plam Alfa 90 LB Termo

27.000ден Без данок: 27.000ден
0

Основни карактеристики Tип Alfa 90 LB Termo Моќност  [KW] 8 пречник на димоводен отвор [mm] 12.....

Трајножаречки шпорет Alfa Plam Alfa 90 X

26.300ден Без данок: 26.300ден
0

Основни карактеристики Tип Alfa 90 X Моќност  [KW] 8 пречник на димоводен отвор [mm] 120 в.....

Трајножаречки шпорет Alfa Plam АЛФА 90 Dominant

27.990ден Без данок: 27.990ден
0

Основни карактеристики Tип Alfa 90 Dominant Моќност  [KW] 8  пречник на димоводен отвор [mm.....

Трајножаречки шпорет Alfa Plam АЛФА 90 ЛБ

26.390ден Без данок: 26.390ден
0

трајножаречи шпорет на цврсто гориво капацитет 8 kW димензии на рерна во мм в*ш*д 260*460*440 пречни.....

0

трајножаречи шпорет на цврсто гориво капацитет 8 kW димензии на рерна во мм в*ш*д 260*460*440 пречни.....

0

трајножаречи шпорет на цврсто гориво капацитет 7 kW димензии на рерна во мм в*ш*д 260*440*330 .....