Производители :

Грејни тела

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

VIVAX HOME радијатор OH-92004

2.900ден Без данок: 2.900ден
0

Основни карактеристики Вид маслен радијатор Моќност [В] 2000 Број на ребра 9 Останато заштита од пре.....

Воздушни завеси без греење

39.360ден Без данок: 39.360ден
0

Нашето производство на воздушни завеси има можност за вградување на дополнителни елементи од областа.....

Воздушни завеси со греење

60.885ден Без данок: 60.885ден
0

Нашето производство на воздушни завеси има можност за вградување на дополнителни елементи од областа.....

Електричен калорифер ТАЈФУН ТК-10

14.990ден Без данок: 14.990ден
0

Како и претходните и овој модел е комплетно автоматизиран со регулатор кој му овозможува да работи н.....

Електричен калорифер ТАЈФУН ТК-4,5

8.990ден Без данок: 8.990ден
0

Овој модел е комплетно автоматизиран, има вграден термостат со што самиот се вклучува или исклучува .....

Радијатор со 11 ребра Hyundai OR 1124 F

3.990ден Без данок: 3.990ден
0

Радијатор• 11 ребра • Вентилатор • Моќност: 2500W • Регулатор на моќност • Термостат .....

0

Основни карактеристики Tип Alfa plam Централ 23 Моќност  [KW] 23 Пречник на димоводен отв.....

VIVAX HOME маслен радијатор OH-112503F

2.595ден Без данок: 2.595ден
0

Основни карактеристики Вид маслен радијатор Моќност [В] 2500 .....

VIVAX HOME панелна греалка PH-1500

1.651ден Без данок: 1.651ден
0

Основни карактеристики Вид конвекторска греалка Моќност [В] 1.....