Производители :

Греалки

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

VIVAX HOME КВАРЦНА ГРЕАЛКА QH-1800S

1.999ден Без данок: 1.999ден
0

Моќност 1800 W � 3 кварцни грејни елементи 3 степени на моќ: 600/1200/1800W Стоечка .....

VIVAX HOME радијатор OH-92004

2.700ден Без данок: 2.700ден
0

Основни карактеристики Вид маслен радијатор Моќност [В] 2000 Број на ребра 9 Останато заштита од пре.....

Греалка калорифер VIVAX HOME FH-2050

899ден Без данок: 899ден
0

Основни карактеристики Вид калорифер Моќност [W] 2000 Останато два степени на сила: 1000/20.....

Калорифер CROWN CFX- 266 BL

749ден Без данок: 749ден
0

Моќност: 2000W 2 степени на затоплување: 1000/2000W Терморегулатор: 1� Заштита од прегревање� Ин.....

Кварцна греалка Vivax Home QH-1500

999ден Без данок: 999ден
0

Основни карактеристики Вид халогена греалка Моќност [В] 1500 Останато 3 кварцни греачки еле.....

Конвектор SCHNEIDER JHE 15

2.990ден Без данок: 2.990ден
0

Моќност:1500W��� Термостат;��� Идеален за домашна употреба;��� Не го суши воздухот;��� Д.....

Конвектор VAILLANT VER 100/3

4.790ден Без данок: 4.790ден
0

�Моќност: 1000W ��� Термостат; ��� Идеален за домашна употреба; ��� Дозволена монтажа во ку.....

Конвектор VAILLANT VER 150/3

5.100ден Без данок: 5.100ден
0

Моќност: 1500W ��� Термостат; ��� деален за домашна употреба; ��� Дозволена монтажа во купа.....

Конвекторска греалка Vivax CH-2004

1.600ден Без данок: 1.600ден
0

Моќност 2000 W � Променлив термостат 3 степени на моќ: 750/1250/2000W Заштита од прегревањe.....